Programsamling 26.10.12, og mer!

Hei!

Nå er det jammen på tide med en oppdatering av hva som har foregått i FIL i det siste!

Fredag den 26. Oktober arrangerte vi en programsamling hvor temaet var ”Masteren og veien videre”. I den sammenheng fikk vi tidligere lektorstudenter Ann-Kristine Vange og Elin Stengrundet, som nå er ute i arbeid, til å holde interessante foredrag for oss.  De skildret deres erfaringer rundt masteren, og hvordan det var å få tak i en undervisningsjobb og ikke minst hvordan det er å være ute i arbeid som en lektor. Dette ledet til en interessant diskusjon, og det var flere tips å få! Videre ble det sosial sammenkomst hvor vi spiste god mat, holdt loddsalg, og ellers mye livlig moro! Du vil finne bilder her (trykk).

FILs neste fest blir det ”årlige” julebordet, den 16. November. Det var veldig vellykket i fjor, og vi håper på at vi får til en like bra fest i år også. Vi har funnet et større lokale (Muntlig, SiB), og har begrenset det til lektorstudenter/ansatte slik at vi kan få bli bedre kjent med hverandre på tvers av kull/rolle i programfaget. Det beste er at julebordet allerede er fullbooket kun et døgn etter vår første mailrunde! Dette liker vi i FIL 🙂

NB! Husk å betal innen 7. November om du allerede påmeldt, du skal ha fått en mail om det.

En annen gladnyhet vi kan dele er at vi i FIL har fått et eget kontor. Bilder er på vei!!! Dette betyr at vi har nå et fast møterom, og kontor hvor arbeidet i FIL kan foregå. Vi fikk innviet kontoret på forrige møte, og for å nevne det nok en gang så finner du en samling av møtereferatene her(klikk). Vår styremedlemsside har nå også blitt oppdatert!

Med det takker vi for oss, håper på å få en oppdatering snarere neste gang slik at dere får et bedre innsyn i FILs spennende tider!

FIL out!