Hei alle sammen, og godt nytt år!

Takk for sist!

Ferien er over og de fleste befinner seg vel hovedsakelig på tredemøllen etter masse god mat og kos hjemme!

Etter vårt forrige arrangement,  julebordet, fikk vi mye god  tilbakemelding. Det var morsomt å arrangere, og vi var like fornøyd  med resultatet! Under finner du noen bilder av de flotte menneskene som var med, og resten av albumet finner du her(må være medlem i FIL gruppen på facebook).

Fagutvalget har hatt årets første møte (du finner referatet her). Vi har tatt opp et par saker, blant annet planlegger vi en generalforsamling i nær framtid. En sak som kom opp etter tilbakemelding fra dere, er at bekjentskap på tvers av kullene og fakultetene på det integrerte lektorprogrammet er veldig varierende. Som et tiltak ønsker Fagutvalget å invitere alle lektorstudenter (og adjunktstudenter selvsagt) til ukentlig ”Lektorlunch”!

Vi håper dette blir en spennende mulighet til å bli  kjent med nye ansikt som studerer det samme, eller kanskje noe annet, for å så kunne dele erfaringer, kveruleringer, og morsomheter. Det har også mulighet til å utforske det ANDRE fakultetet om det er ønskelig! Vi vil se hvor populært tilbudet blir fremover og om vi eventuelt vil tilby noe mer.

MatNat har vi satt onsdag kl 12 som et fast møtetidspunkt, og vi starter allerede den 23. januar. Dere finner et reservert bord til oss  i RFB kantina. På HF vil det være til samme tid, men andre etasje i kantina på Sydneshaugen skole.

Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger og forslag til endringer.

Fagutvalg for integrert lektor- og adjunktutdanning 🙂

1 kommentar

1. Sylvi sier:

Flott innlegg! Flotte bilder! Og veldig flott tiltak!