Månedens #lektorlove-bilde for september

I september la Nicolai ut dette energifylte bildet, etter at de fremtidige lektorene hadde vært med på Color Me Rad i Bergen. For anledningen har de samlet en gjeng lektorstudenter og i tillegg brukt tid og penger på å bestille t-skjorter med logoen #lektorlove. Vi er imponert!

Gratulerer så mye med månedens bilde, så ses vi på FIL sitt julebord 21 november, hvor ÅRETS #lektorlove-bilde vil bli kåret. 12188599_10156141647475570_702707832_n

 

Fra lørdag til søndag som var, har 27 lektorstudenter vært på en fantastisk tur til SiB-hytten på Kvamskog. Det siste døgnet har vi hatt rebusløp, spist god taco, spilt flere spill og kost oss skikkelig. Det vil komme et innlegg om turen på bloggen i løpet av den kommende uken. Vi har tatt masse bilder, så gled dere 🙂

 

#lektorlove

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.