# H Y T T E T U R E N

Endelig var helgen her: vi skulle reise til SiB-hytten på Kvamskog. Været var som passe. Passe kaldt og passe med nedbør. Humøret derimot – det var på topp. Styret møtte tidlig lørdags morgen på Kiwi for å handle inn til taco, frokost og annet snacks. Deretter kjørte vi opp til Kvamskogen, som ligger rundt en times kjøretur fra Bergen sentrum.

12200607_10156151396990570_890770811_n

Hytten vi kom til var svær: to etasjer, 9 soverom med 35 sengeplasser, 3 bad, 4 dusjer og en felles badstu. Vi var 27 lektorstudenter som skulle boltre oss her og vi fikk inntrykk av at de fleste følte seg hjemme i hytten og med de andre (gjerne ukjente) lektorstudenene etter kort tid! Lektorgjengen er en sosial gjeng som trives med å bli kjent med nye mennesker 🙂

12179588_10156151396955570_956394098_n

Rebusløpet va godt planlagt av Espen og Sindre. Så fort vi hadde lagt inn bager og funnet soverom, begynte den endelige planleggingen og testingen av rebusløpet. Det var 6 poster, hvor de fleste postene var stafetter. Vi hadde sittende skiskyting, skokasting, springing med potet, hopping i tau, i tillegg til egen hinderløype i skogen og to kortleker. Alle postene gikk på tid. Etter en kjapp test av løypen kom resten av gjengen til hytten. Kort tid etter begynte selve rebusløpet. Til slutt var det LAG 1 som stakk av med seieren – gratulerer så mye! Alle de andre lagene hadde også en vanvittig bra innsats 🙂

IMG_8014 (1)FIL

IMG_8047Bokstavleken

IMG_8098 (1)Eili gir tommel opp!

IMG_8061Innsatsen var upåklagelig i regnet!

IMG_8040 (1)

Tacoen ble servert i 6-7-tiden på kvelden. Det ble stående buffé og det virket som tacoen falt i smak hos alle. Styret hadde kjøpt inn nok mat og vel så det, så det ble også taco til nattmat for de som ønsket det 🙂

IMG_8141

IMG_8138 (1)Resten av kvelden hadde vi forskjellige leker og spill. Etter hvert sang hele lektorgjengen av full hals til diverse sanger. Enkelte fikk vist sine dansemoves også! FIL fikk inntrykk av at flere knyttet bekjentskap i løpet av dagen og kvelden, og vi håper at de fleste kom hjem med en venn og to ekstra 🙂

IMG_8150 (1)

Når vi våknet dagen etter hadde vi (heldigvis) stilt klokken en time tilbake, ergo – vi fikk en ekstra time til #lektorlove på hytten. Frokostbuffeen ble satt fram og etter vi hadde spist var alle kjempe flinke til å rydde og vaske 🙂 Vi måtte være ute av hytten til kl. 13.00 – og det var vi.

IMG_8167

Håper alle dere som var med hadde en skikkelig fin hyttetur, og at dere som ikke var med vil være med på neste hyttetur 🙂 Nedenfor kan du se bildene fra OneDriven til FIL.

 

PS: Husk at oktober er siste måned for å delta i #lektorlove-bildekonkurransen. Årets lektorlove-bilde får en meget fin premie!

 

Se bildene fra turen her

 

#Lektorlove

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.