FILs julebord 2015

Lørdag 21 november 2015 gikk FILs årlige julebord av stabelen i Tivoli på Kvarteret. Til tross for eksamenstid var nærmere 80 lektorstudenter til stede og de fleste trinn og studieretninger var representert. Tusen takk til alle som møtte, dere gjorde kvelden helt fantastisk! En spesiell takk går også til Pernille, Kjetil, Sigrun, Simen & co, Mina og Karen for flott underholdningsbidrag.

IMG_8266IMG_8214IMG_8285

Dørene åpnet kl. 18.00 og en drøss av velkledde lektorstudenter kom inn litt etter litt. Vi fikk servert pinnekjøtt til middag og riskrem til dessert. Under middagen sang vi den velkjente Lektorsangen av full hals. Etter middagen ble det holdt taler, hvor Pernille fra HF hadde tale til MN og Kjetil fra MN hadde tale til HF. I tillegg hadde FILs leder, Sigrun, en flott takketale.

IMG_8566

IMG_8544 IMG_8451

Videre ble årets #lektorlove-bilde kåret og den heldige vinneren var Nicolai Senumstad som vant i september. Han fikk med seg en vanvittig bra gave (om vi må si det selv), som bestod i et gavekort på 800kr fra Sentrum Shopping, et brettspill og 4 gavekort på lunsj fra Egon.

IMG_8509IMG_8440IMG_8400IMG_8327

IMG_8426

Etter maten fikk vi underholdning fra Simen & co, som spilte trailortrashcountry for oss. Dette falt i smak! Tusen takk for bidraget. I tillegg hadde Helene og Karen gavelek, hvor vinneren fikk diverse saker som en lektor vil få bruk for. Sondre Lode fikk dessuten en oppmerksomhet som «Æresmedlem av FIL» – gatulerer så mye.

IMG_8480

IMG_8595IMG_8464

Resten av kvelden var preget av god musikk og danseglede.

IMG_8513

IMG_8712

Festen i Tivoli sluttet rundt klokken 01.00 før folk gikk videre. Takk for en fantastisk kveld alle sammen 🙂 Resten av bildene FIL tok på julebordet finner dere HER.

Kommenter gjerne innlegget dersom du har forslag til forbedring/ris/ros til arrangementet.

#Lektorlove fra oss i FIL <3